Agora Culinair Turnhout

Agora Culinair Turnhout, uw leverancier voor HORECA en CONFISERIE (SNOEPGOED)

Naast +5.000 horeca producten is ACT ook gespecialiseerd in 1001 soorten snoep, wafels, suikerbonen, thema goederen (waaronder Sint- en Paaschocolade) voor particulieren, scholen, verenigingen, winkels etc...

Kom gerust eens langs en ontdek het ruime aanbod. Of neem vrijblijvend contact op via mail ( shop.turnhout@agoraculinair.be) of telefoon (014 416 825).

 

BELANGRIJK: Begin juli verhuist het afhaalcenter naar Herentals. Vanaf 7 juli kan u voor al uw inkopen en vragen terecht bij Agora Culinair Herentals. Het team van Turnhout (Sabine, Joost en Koen) verhuist mee. U zal dus nog steeds kunnen geholpen worden door uw vaste contactpersonen. Ook telefonisch indien nodig. Tot binnenkort!

 

Confiserie Luyts naar AC Turnhout.

Sinds 2014 zijn er maar liefst 5.000 confiserie producten beschikbaar in onze cash & carry in Turnhout. Door de integratie van de  gekende groothandel Confiserie Luyts is Agora Culinair Turnhout hiermee de ruimste aanbieder van confiserie (snoepgoed) producten in de regio.

Contactgegevens vertegenwoordiger confiserie:

Koen Joosen:     0473/65.12.22 - koen.joosen@agoraculinair.be

 


 

Ontdek onze Cash & Carry

Deze cash & carry van maar liefst 1000m² ligt vlakbij de ring van Turnhout en beschikt over een ruime parking. Het vriendelijke ontvangst door Jef en Sabine, in combinatie met de ideale ligging, maken van uw bezoek aan Agora Culinair Turnhout ongetwijfeld een aangename beleving.

Zowel regionale horecazaken (restaurants, tavernes en cafés), frituren, broodjesbars, als ook de 'Bourgondische' particulieren en verenigingen vinden hier een uitgebreid assortiment van professionele voedingsmiddelen en snoepgoed aan interessante condities. Ook horeca- (Elpo Cuisinex gamma) en verpakkingsmateriaal komen uitgebreid aan bod.

Sinds de start begin jaren '70, paste de firma zich constant aan de nieuwe marktrealiteit aan. Van toelevering van klassieke café benodigdheden werd het gamma stapsgewijs uitgebreid naar droge voeding, diepvries, gekoelde producten, non-food tot zelfs een eigen koffielabel “Casaleli”.

In maart 2012 beslisten zaakvoerder Jef de Knaep en partner Sabine om een nauwe samenwerking aan te gaan met Agora Culinair/’t Vleesboerke uit Herentals. Concreet werd hiervoor de beschikbare ruimte in de Grimstedestraat omgebouwd tot een professionele cash & carry van 1000 m². Aan U om deze te ontdekken!

 

Agora Culinair Turnhout voor Confiserie en Horeca
opendeurdagen Agora Culinair Turnhout
Grimstedestraat 35
B - 2300
Turnhout
Tel: 
014 416 825
Fax: 
014 439 338
Openingsuren: 

Maandag tem Vrijdag
9:00-12:00 en 13:00-17:00

Zaterdag : 9:00 - 12:00

Zon- & feestdagen
gesloten