NIEUWS
Agora Culinair Special 2017 Agora Culinair Special 2017 Agora Culinair Special 2017 Agora Culinair Special 2017 Agora Culinair Special 2017 Agora Culinair Special 2017 Agora Culinair Special 2017 Agora Culinair Special 2017 Agora Culinair Special 2017
BEURS: Agora Culinair Special 2017

Onze huisbeurs zit erop. Het was een fantastische editie. Van harte bedankt aan alle aanwezige klanten en standhouders! Foto's en video op www.culinairspecial.be/special-2017 

Agora Culinair Special 2017, onze groots opgezette beurs voor horeca professionals uit Antwerpen en Limburg, is alweer achter de rug. Met veel plezier denken alle medewerkers terug aan afgelopen maandag 11 en dinsdag 12 september.
 
Nog eens bedankt aan alle aanwezigen - klanten en standhouders - om er een fantastische editie van gemaakt te hebben!
 
Dit initiatief ging uit van Agora Culinair/'t Vleesboerke en Van Hout Horeca. Beide horeca ondernemingen bundelden hiervoor hun krachten en kennis met één doel voor ogen : Professionele bezoekers een zo aangenaam mogelijke beurservaring bieden.
 
Locatie van het hele gebeuren was de nieuwe bedrijfshal - een uitbreiding wegens onze groei - van 't Vleesboerke in Herentals die voor de gelegenheid werd omgetoverd tot een moderne beurshal met ruimte voor meer dan 100 standhouders. Het was een uitgesproken moment om nieuwigheden te ontdekken en te genieten van aankoopvoordelen.
 
Heel de dag door werden amuses en drank aangeboden. Voor wie het wenste werd een volledige maaltijd geserveerd, al naar believen...heerlijke BBQ of verrukkelijke vers gemaakte pizza's. Elke avond werd afgesloten met een spetterend optreden. Daarvoor zorgde de gekende coverband Bar Clochard met als suprise act Paul Michiels on stage. Tot slot was er nog een DJ-act ... a party as it should be !

Benieuwd naar hoe de sfeer was op Agora Culinair Special 2017?

Kijk dan snel op: WWW.CULINAIRSPECIAL.BE

 

beurs horeca professionals antwerpen en limburg 2017
BEURS: Agora Culinair Special 2017

SCHRIJF U VANDAAG NOG IN!  Want op 11 & 12 september is het al zover. Dan vindt de nieuwe editie plaats van onze huisbeurs Agora Culinair Special 2017.

Op maandag 11 en dinsdag 12 september hopen wij ook u te mogen verwelkomen op Culinair Special 2017. Een unieke beurs met meer dan 100 standhouders. Veelzijdige catering in een prachtig decor. Sfeer en nog eens sfeer. Nog niet overtuigd? Elke dag is er een diner voor 2 in het Hof van Cleve bij Peter Goossens te winnen.
 
“Voor het eerst mogen we dit event organiseren voor de klanten van Van Hout en ’t Vleesboerke/Agora Culinair”, zegt Mario Vleugels. “Ik hoop dat veel klanten uit Limburg de verplaatsing maken. Langs de E313 raak je best vlot tot hier. We voorzien meer dan voldoende parking en een shuttle service omdat we ook de Limburgse klanten een vlekkeloze kennismaking met onze vakbeurs willen garanderen.”
 
Wie Agora Culinair Special al eens beleefde, weet dat het een unieke belevenis is. Alle belangrikste producenten staan er met plezier klaar voor de bezoekers. In tegenstelling tot de grote beurzen is er echt tid voor iedereen die wil overleggen, proeven, leren of voordelig wil inkopen. Alles heel persoonlik en ongedwongen, zonder de hectische taferelen van de megabeurzen.
 
“We plannen deze beurs in de extra ruimte die we bij onze hoofdzetel in Herentals in gebruik nemen”, vertelt Mario trots. “Daar hebben we alle nodige ruimte om het gezellig te maken en iedereen voldoende ruimte te geven. Als horecagroothandel willen we zeker ons beste beentje voorzetten voor de culinaire omkadering. Wi zorgen de klok rond voor heerlijke hapjes en drankjes. Naar de avond toe bieden we een heerlijk buffet, met de BBQ als centraal gegeven.
 
Om 21 uur trappen we dan het verrassend avondfeest in gang. We gaan door tot in de late uurtjes. Wie er in het verleden bij was, weet waarom je dit moet meemaken.” Alle klanten van Van Hout en Agora Culinair/’t Vleesboerke zin welkom op één van beide dagen. De deuren zin open vanaf 15 uur. De weg naar onze parking met shuttle service is goed aangeduid. Omdat we u een uitstekende avond willen garanderen, vragen we u om vooraf in te schrijven. Meer informatie en sfeerbeelden vindt u ook op de website www.culinairspecial.be.
 
Wie Agora Culinair Special 2017 bezoekt, neemt automatisch deel aan de aanwezigheidstombola. Om misverstanden te vermijden: om te winnen moet je effectief aanwezig zijn. We hebben voor de gelegenheid een pak fantastische prijzen klaar. Met als uitschieter op beide dagen een diner voor 2 personen in het Hof van Cleve. Die kans laat u toch niet liggen?
 
 
 
Bezoek Agora Culinair Special 2017!
 
11 en 12 september 2017
Beurs van 15 tot 21 uur
Party van 21 tot 01 uur
ADRES: Grensstraat 4 - Herentals
LOCATIE op GOOGLE Maps (op kaart)? KLIK HIER 
 
Best-Frit frituur van het jaar 2017 Best-Frit frituur van het jaar 2017
Stem en Win misschien 1 jaar friet + saus!

Breng nu uw stem uit op uw favoriete Best-Frit frituur op de nieuwe website van Best-Frit!

De nieuwe campagne voor "Best-Frit frituur van het jaar 2017" is gestart!

Vindt u ook uw Best-Frit frituur de beste van het land?
Breng dan nu uw stem uit voor 26 juni en WIN misschien 1 jaar GRATIS friet + saus!

Stem nu en laat uw Best-Frit friturist deze mooie trofee in ontvangst te nemen.
Een bekroning voor een jaar lang inzet om u de best mogelijke frietjes te bezorgen.

BRENG HIER UW STEM UIT

De winnaar/winnares wordt geloot, na verifiëring of de wedstrijdvraag correct beantwoord is, uit alle ingezonden nominaties, zowel geschreven nominaties (via flyers) als nominaties via de website, op maandag 10 juli 2017. De winnaar zal 52 bonnen ontvangen voor een pak friet + mayonaise in zijn/haar favoriete Best-Frit frituur. De winnaar wordt hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht.

Meer info: www.bestfrit.be

opendeurdagen culinaire voedingsmarkt herentals opendeurdagen culinaire voedingsmarkt herentals
DEZE WEEK: Opendeurdagen in HERENTALS op vrijdag 12 (11-19u) & zaterdag 13 mei (09-13u)

Naar goede traditie zet onze culinaire voedingsmarkt weer zijn deuren open. Kom zeker langs!

De zomer is in aantocht en de BBQ mag weer bovengehaald worden. De ideale timing voor ons jaarlijks event Grill & Apero Bar i.s.m. Arijs Seafood Afhaalcenter.
Kom langs en laat u verrassen door de culinaire creaties van ons gemotiveerd team. U zal beslist geïnspireerd worden!

ONTDEK onze nieuwste culinaire producten voor deze zomer
PROFITEER van onze vele straffe promoties
PROEF onze heerlijke vlees- en BBQ-specialiteiten
 
En er zijn nog redenen waarom u beslist moet langskomen...
 
U krijgt een GRATIS Culinair Welkomstpakket (bij aankoop van min. 20 Euro)
En een BON van -5 Euro voor bij uw volgende aankoop.
 
 
Kom dus zeker langs op vrijdag 12 (11u - 19u) of zaterdag 13 mei (9u - 13u).
Wij zetten alvast uw apertief klaar.
 
PRAKTISCH:
Agora Culinair Herentals
Atealaan 12A – 2200 Herentals
Open: Ma – Do 8 – 17u / Vr 8 – 19u (uitzonderlijk)
Za 9 – 13u (uitzonderlijk)

 

Resto-Expo 2017
Resto-Expo 2017 zit erop. Dank voor een top-driedaagse!

Resto-Expo heeft er een geslaagde jaargang op zitten, vooral dankzij de gesmaakte aanwezigheid van onze klanten!

Zoals elk jaar probeerde het organisatie comité om wat vernieuwing te brengen. Een andere opbouw, andere standhouders, sfeervolle decoratie … Aan de succesformule met de verrassingsoptredens sleutelden ze natuurlijk niet. Zoals elk jaar zagen we weer hoe onze feestende klanten even alle zakelijke zorgen konden vergeten om op te gaan in een heerlijk feestje.

We danken alle medewerkers aan de beurs. En uiteraard dank aan alle standhouders.

Hieronder alvast 2 reacties over Resto-Expo.
Meer informatie en foto’s mag u verwachten in onze Folder van MEI 2017.

BEZOEKER AAN HET WOORD

“Resto-Expo biedt overzicht”

Kevin Van Laer en zijn partner Tessa van frituur ’t Klaverke in Heist-op-den-Berg bezochten Resto-Expo voor de tweede keer. Vooral de haalbare grootte van de beurs is voor hen een meerwaarde.

“Veel horecabeurzen zijn gewoon te groot”, is hun oordeel. “Je verliest er veel tijd tussen allerlei exposanten die dingen aanbieden die helemaal niet bij ons werk aansluiten. Hier zin bijna alle exposanten op één of andere manier relevant. We vinden hier tenminste nog onze weg naar die stands die we zeker willen bezoeken.”

Doorheen het jaar is er te weinig tijd om naar evenementen te gaan of nieuwigheden te ontdekken of te proeven. “Wij maken zo goed als alles zelf”, verklaart Kevin. “Dat betekent dat je letterlijk dag en nacht voor je zaak aan het werken bent. Hier vinden we dan toch eens tijd om wat rond te kijken en te ontdekken. Wij wisten vooraf dat we zeker zouden focussen op het vegetarische en gezonde gamma. Daar is echt veel vraag naar.”

Ook de bonussen die op Resto-Expo te verdienen zin, vindt de frituuruitbater mooi meegenomen. Net als het avondfeest. “Het is altijd leuk om eens met collega’s uit de streek samen te zin”, besluit Kevin.

www.frituurtklaverke.be

EXPOSANT AAN HET WOORD

“Gezellige boel hier!”

Guillaume De Beer en Freek Haverman, twee van de drie bedenkers van de frituurrage Krodel, keken met grote ogen naar de drukte op Resto-Expo. “Normaal gezien sta ik achter het fornuis in mijn restaurant”, lacht Guillaume. “Hier is het wel iets drukker, ja. Maar wat een gezellige boel!”

Het Nederlandse duo vulde met groot enthousiasme een Krodel-stand op Resto-Expo. Carnavalsmuziek en verkleedpartijen inclusief. “In Nederland ging ons verhaal over de snack, die het beste van de vleeskroket combineert met het beste van de frikandel (curryworst), ongelofelijk hard”, lacht Freek Haverman. “Het was een dwaze grap van mij en min vriend Jeroen Balkenende. Guillaume, die twee van Nederlands beste en echt chique restaurants uitbaat, werkte die grap uit tot een echte kroket. Een gek YouTube-filmpje deed de rest.”

Producent Beckers zag het potentieel van de grap en nam de Krodel in productie. “Intussen werd de grap dus een heuse business”, weet kok Guillaume. “Ik krijg hier op de beurs ontzettend goeie reacties. Ik had dit niet verwacht voor een ‘Hollands productje’. Zo’n ontmoeting met alle snackprofessionals van België is best indrukwekkend hoor. Gezellige mensen ook!”

 

Resto-Expo beurs eind maart Flanders Expo Gent Resto-Expo beurs eind maart Flanders Expo Gent
Resto-Expo: 27, 28 en 29 maart in Flanders Expo Gent

Resto-Expo, dat is dé beurs exclusief voor professionals. Reserveer dus nu alvast een plekje in uw agenda.

Resto-Expo is zowat het jaarlijkse hoogtepunt in de werking van Resto-Frit/Resto-Culinair. “Wij beschouwen onze beurs in de eerste plaats als een moment om onze klanten eens goed te verwennen”, vertelt mede-organisator Koen Vercauteren. “Wie in de horeca werkt, heeft zelden tijd om zelf eens te feesten of gezellig de voeten onder tafel te schuiven. Op Resto-Expo proberen we te zorgen dat elke bezoeker kan genieten van een lekkere en verzorgde maaltijd, de nodige drankjes en een sfeervol optreden.”

Maar Resto-Expo wil veel meer zijn dan een stevig feest. “We brengen een zeer gevarieerde selectie aan standhouders bij elkaar”, zegt Koen. “Die kunnen hun producten voorstellen aan onze klanten. Ze kunnen er proeven en nieuwigheden ontdekken. En dat op een ontspannen manier, buiten de hectische omstandigheden die er op de thuisbasis meestal zijn.”

Aan de succesformule van de voorbije jaren wordt dit jaar niet veel veranderd. “Never change a winning team”, lachen de organisatoren. “De voornaamste verandering is dat we om praktische redenen terug verhuizen naar hal 8 op Flanders Expo. Verder proberen we de gekozen weg nog beter te bewandelen. Het systeem met de digitale puntentelling staat op punt, waardoor alles veel vlotter verloopt, met minder kans op fouten. We doen er ook alles aan om wachtrijen aan de inkom te vermijden.”

De organisatoren zoeken dit jaar ook weer naar een goed evenwicht in het aanbod voor de bezoekers uit de snackwereld en de professionals uit de brasseries en restaurants. “We verhogen dit jaar het aantal demonstraties waar je koks aan het werk kan zien”, besluit Koen. “We hopen dat we op een viertal plaatsen op de beurs zo’n demostands kunnen bieden. Het is de bedoeling dat we daar laten zien dat er met heel simpele basisproducten vaak heel creatieve dingen kunnen gemaakt worden.” Ook de culinaire patio, waar er plaats is voor allerlei delicatessen, wordt verder uitgebouwd.

Kortom: u mag niet ontbreken eind maart op Resto-Expo.

SCHRIJF U IN OP WWW.RESTOFRITBEURS.BE

Agora Culinair - Vleesboerke wenst u fantastische feesten toe!
Fijne Feestdagen gewenst!

We wensen u voor 2017: 12 maanden vreugde, 52 weken plezier, 365 dagen succes, 8760 uren gezondheid. Een gelukkig Nieuwjaar vanwege heel het team!

2016 was een bijzonder jaar voor onze groothandel. In 2016 was het exact 40 jaar gelden dan 't Vleesboerke werd opgericht.

Hoogtepunt van dit feestjaar was ongetwijfeld ons spetterend feest op 12 september, in de Golfclub Witbos.

We willen dit feestjaar in stijl afsluiten...en dat doen we met een leuke video om iedereen te bedanken voor de afgelopen 40 jaar.

BEKIJK DE VIDEO MET NIEUWJAARSWENSEN HIER

Of op onze FACEBOOK PAGINA

Op naar een fantastisch 2017!

PS: op de website www.culinairspecial.be vindt u de foto's van ons spetterend feest

Fritkotactie.be - de actie website voor de betere frituren
NIEUWE FRITKOTACTIE !

Doe mee met deze nieuwe FRITKOTACTIE en haal jouw 100% GRATIS Coca-Cola ZERO in een van de vele deelnemende frituren.

Agora Culinair - 't Vleesboerke stond mee aan de wieg van Fritkotactie.be.

De succesvolle Fritkot-Actie-Website die jaarlijks zo'n 100.000 extra klanten richting de deelnemende frituren brengt.

Zin in een 100% GRATIS Coca-Cola ZERO? Doe dan zeker mee met deze nieuwe actie.

We wensen jou alvast een zeer smakelijk frituur-bezoek toe!

PS: beschik je over een Smartphone? Dan kan je ook meedoen via HAPP.
Surf naar www.horeca-app.be en download de APP.

 

Agora Culinair Herentals - uw culinaire voedingsmarkt Agora Culinair Herentals - uw culinaire voedingsmarkt Agora Culinair Herentals - uw culinaire voedingsmarkt Agora Culinair Herentals - uw culinaire voedingsmarkt
Opendeurdagen in Herentals!

Agora Culinair HERENTALS nodigt u uit voor een INSPIREREND EVENT op vrijdag 2 (11-19U) & zaterdag 3 December (9-13U)

*** OPENDEURDAGEN zitten erop. Het was weerom een fantastisch gesmaakt succes! Bedankt aan al onze bezoekers! We hopen jullie snel terug te zien om de BON van -5 Euro te verzilveren. ***

Ontdek de nieuwste culinaire eindejaarproducten.
Proef van onze luxe hapjes, WILD-assortiment, desserts, wijnaanbod, ...
en geniet van onze heerlijke Italiaanse specialiteiten!
Kom zeker eens langs. Uw aperitief staat al klaar.

 

Daarnaast voorzien we voor u:

  • GRATIS Culinair Welkomstpakket (mits bon en aankoop van min. 20 euro)
  • En een BON van 5 Euro voor bij uw volgende aankopen!

ADRES:

Atealaan 12A – 2200 Herentals
T: 014/21 23 45

Open: Ma-Do 8 – 17u // Vr 8 – 19u (uitzonderlijk) //Za 9 – 13u (uitzonderlijk)

 

Week van de Friet 2016 actie Best-Frit
GRATIS snack of blikje Jupiler tijdens de Week van de Friet #bestfrit

Haal je GRATIS snack of blikje Jupiler bij een deelnemende Best-Frit frituur, van maandag 28 november t.e.m. zondag 4 december.

U leest het goed, tijdens de Week van de Friet 2016 (28-11 t.e.m. 04-12) kan u genieten van GRATIS snacks of blikje Jupiler bij aankoop van een pakje friet met saus naar keuze.

Zin in een gratis Bicky Burger, blikje Jupiler, Zigeunerstick (Mora) of Crizly Goulash (Vanreusel)? Doe dan mee met deze actie van Best-Frit.

U vindt de bonnen hiervoor in DE ZONDAG van zondag 27 november. Haal De ZONDAG, de gratis kwaliteitskrant, hiervoor bij uw bakker. Smakelijk!

Er doen meer dan 10 Best-Frit frituren die beleverd worden door Agora Culinair - 't Vleesboerke mee.

Meer informatie hierover op www.bestfrit.be  

Pagina's